Történet

kep tortenet uj 1

 

 

Mérnöki vállalkozásunk 1999 évben alapult szolnoki székhellyel, alapvetően az ipari létesítmények megvalósításához, üzemeltetéséhez szükséges műszaki tervezési és szakértői tevékenységekre fókuszálva. A mérnökiroda indulásakor szakmai tudásbázisát és gyakorlatát a Magyar Olaj- és Gázipari Részvénytársaság szolnoki szervezetének keretei között szerezte meg, illetve fejlesztette tovább az elmúlt 20 évben, alapvetően az olaj- és gázipar közép- és kelet magyarországi, illetve a dél-alföldi területein végzett mérnöki tevékenysége során.

rolunk belul

Társaságunk jelenleg elsődlegesen az olaj- és gázipari szektorban a kutatás-termelés, logisztika és petrolkémiai területeken végez mérnökszolgáltatási tevékenységet, melyhez széleskörű szakember állománnyal, illetve az ipar technológia színvonalának és elvárásainak megfelelő mérnökeszközökkel rendelkezik.
Kompetenciáink, mérnöki kapacitásaink és széleskörű szakmai jogosultságaink biztosításával teljeskörű generáltervezési tevékenységgel állunk rendelkezésre mind az olaj- és gázipari, illetve azzal rokon iparági területeken jelentkező megbízásokra is.

A SZOLTERV Kft. küldetése az ipari beruházások valamennyi elvárásának megfelelően magas színvonalú és hatékony műszaki tervezés, szakértés, illetve mérnökszolgáltatások nyújtása jelenlegi és új partnereink részére. Partnereink megbízásai alapján mérnöki és szakértői tevékenységeinket akkreditált tanúsító szervezet által ellenőrzött minőségirányítási rendszer szerint a szolnoki és budapesti helyszíneken működő mérnökirodáinkban teljesítjük.

 

rolunk belul

Minőségpolitikai nyilatkozat

 

Szolterv Kft. logo

ISO logo

SZOLTERV Kft.

5000 Szolnok, Mária út 37.
Telefon: +36 56 421 815

1024 Budapest, Lövőház utca 7.-9. 4.-5. em.
Telefon: +36 20 982 9648

E-mail: szolterv@szolterv.hu

SZOLTERV Kft. © 2018 Minden Jog Fenntartva.