A SZOLTERV Kft. a hazai olaj- és gázipar, illetve energiaipar egyik meghatározó mérnöki irodájaként teljeskörű szolgáltatást nyújt a mérnöki tervezés, mérnökszolgáltatások, valamint a projectirányítás és szakértés területén
Tevékenységünket szolnoki székhellyel és budapesti fióktelepünkön működtetett mérnökirodáinkban, illetve a Megbízóink telephelyein végezzük. A technológiai tervezés, egyedi készülék és berendezés tervezés, létesítmény- és üzemtervezés, beépített tűzoltó rendszerek tervezése, primerműszer és rendszertechnikai tervezés, villamos-energia ellátás és villámvédelem tervezés, valamint a nyomvonalas létesítmények tervezése mellett, a megvalósítás során szükséges szakértői tevékenységekkel, műszaki ellenőrzéssel és kivitelezés irányítás is foglalkozunk.
Társaságunk kompetenciáinak és aktív tervezői, szakértői, irányítói és ellenőri szakmai jogosultságai alapján komplex módon képes szolgáltatást nyújtani Megbízói részére, mely során feladatainkat megbízható és felelős módon, a vonatkozó rendeletek és jogszabályok és Megbízónk érdekeinek figyelembevételével teljesítjük.

Szolterv Kft. logo

ISO logo

SZOLTERV Kft.

5000 Szolnok, Mária út 37.
Telefon: +36 56 421 815

1024 Budapest, Lövőház utca 7.-9. 4.-5. em.
Telefon: +36 20 982 9648

E-mail: szolterv@szolterv.hu

SZOLTERV Kft. © 2018 Minden Jog Fenntartva.